AN URBAN FANTASY TRPG
panta_rhei.txt
– □ x

„Nikdo nevstoupí dvakrát do téže řeky, neb nejde o tutéž řeku a o téhož člověka.“

Aneb jak říkají zdejší – nikdo nevstoupí dvakrát do Kingsbridge. Alespoň ne s tímtéž pohledem.
REÁLIE
PRAVIDLA
REGISTRACE
POSTAVY
FÓRUM
CHAT
Panta Rhei

pondělí 4. července 2022

The Jade Roses

JADE ROSES
the
JADE ROSES

Nefritové růže jsou poněkud zvláštním seskupením – a to rovnou z několika důvodů. Zaprvé, v čele této skupiny jsou dvě osoby, a to Fu pes a Neko. A ačkoliv se o záležitosti organizace přou den co den, panuje zde jakási harmonická, vyvážená atmosféra, která pouze potvrzuje jejich vůdčí schopnosti.
Zadruhé, členem skupiny může být kdokoliv, kdo zmíněné dvojici, a tím i celé skupině, zapřísáhne věrnost. Nejblíže k vůdcům mají ostatní Fu psi a Neko, avšak domov zde najdou i mnozí slabší lykantropové, mágové či prostí lidé hledající ochranu, kterou členství poskytuje.
Neposledně je to skupina namočená do organizovaného zločinu a morální kompas těchto lidi bývá poněkud… pokřivenější, řekněme. Netají se tím, čeho jsou schopni, a o území dokáží bojovat stejně jako kdejaká jiná smečka. Často obchodují se zbraněmi, magickými předměty a čímkoliv, co jim vydělá pěkné mění, ačkoliv i oni znají jisté hranice - například v oblasti obchodu s bílým masem.
V Kingsbridge mají více než dosti respektu, avšak nejlepší vztahy s dalšími frakcemi rozhodně nemají – zdejší vlčí smečka v nich vidí jakousi konkurenci, jelikož mnohými členy jsou podobní lykanantropové, a Penumbra (tedy ono volné, volné seskupení temných bytostí) na tom není nijak odlišně. S lovci mají ovšem nejasný vztah, mnohdy spolupracují, aby se zbavili společných hrozeb, jindy se zase schyluje k otevřeným sporům – to zejména v případě, že se k růžím přidá jiný lovec, kterým oni nabízí dosti tučné částky za ochranu.
Ve zkratce nepředstavují Nefritové růže žádnou hrozbu, touží pouze rozkvétat v ilegálním obchodě, přičemž se nebojí zneškodnit kohokoliv, kdo jim stojí v cestě.

VŮDCI
leaders


ČLENOVÉ
members

---

Žádné komentáře:

Okomentovat