AN URBAN FANTASY TRPG
panta_rhei.txt
– □ x

„Nikdo nevstoupí dvakrát do téže řeky, neb nejde o tutéž řeku a o téhož člověka.“

Aneb jak říkají zdejší – nikdo nevstoupí dvakrát do Kingsbridge. Alespoň ne s tímtéž pohledem.
REÁLIE
PRAVIDLA
REGISTRACE
POSTAVY
FÓRUM
CHAT
Panta Rhei

úterý 5. července 2022

The Hunters

HUNTERS
the
HUNTERS

Není překvapující, že lovci ve městě jako je Kingsbridge založili vlastní klan – zároveň však není až tak obdobný jako kdekoliv jinde. Počet členů, kteří se řadí mezi pravé lovce, se dá spočítat na prstech, což je pro město takové velikosti jednoduše nedostačující, a tudíž zde kromě nich můžeme najít i mnohé dobrovolníky z řad lidi (většinou s užitečným darem) a mágů, byť se na ně nepohlíží stejně jako na vedení. To se skládá z jednoho vedoucího lovce a jeho blízkých.
Získat členství je poněkud složité, lovci povětšinou pracují v utajení a na rozdíl od ostatních frakcí nepřitahují příliš pozornosti, mnozí nezasvěcení jedinci o jejich existenci tedy ani neví. Ti, co se však tím či oním způsobem prokázali a dali najevo svou ochotu bojovat za pořádek a mír, jsou mnohdy přímo osloveni samotným velitelem. Ostatní si mohou nechat zdát, a to zejména upíři a podobné bytosti.
Co se týče vztahů s dalšími frakcemi, nejsou příliš oblíbení. S Penumbrou mají jakési prozatímní příměří, přičemž pečlivě pozorují všechny jejich aktivity, a Nefritové růže jsou na tom obdobně, ačkoliv mnohokrát pracovali bok po boku. Se zdejší smečkou mají lepší vztahy, což však stále neznamená, že si jsou blízcí, a v dostatečné vzdálenosti se vzájemně respektují.

VELITEL
leader

---

ČLENOVÉ
members

Darla E.
Donahue
Lya


Žádné komentáře:

Okomentovat